Nu så…

…ska Niklas minsann också försöka mig på att skriva ett inlägg. Nu e jag inne på sista veckan i skolan. Efter ett supersvårt ”slutprov” i fredags fick jag dock ett hyfsat betyg, i princip dubbelt sedan i våras. Klapp på axeln 🙂 Inte helt obildbar 😉 Thaispråket är ett svårt och invecklat språk men efter hand har jag insett hur svårt och invecklat det svenska språket är också. Att ett ord kan betyda olika beroende på hur man uttalar eller stavar det är precis detsamma i svenskan, t.ex. ”kära” eller ”tjära” bara en sån enkel sak. Men i alla fall kul och lärorikt har det varit och lite jobbigt är det allt att sluta på fredag. Har dock blivit rätt sammansvetsat med klasskompisar och lärare.

 

Första bilden Thai
Beautiful/สวย garden in Samakkea Village

I lördags morse vaknade jag med ett något för stort huvud efter att grannarna varit här på lite ”drickakalas” i fredags. Vi satt mest vid datorn hela dagen och avslutade den med mat vid en ”grillmoppe” och fotmassage efter maten. Såklart vi slumrade in en stund 😉 Efter massagen bar det hemåt och det tog ingen lång stund förrän bingen kallade och efter en sida i boken slocknade denna kroppen.

Frukost med utsikt
Go-frulle med go-utsikt

Söndagen startade som vanligt med fantastiskt väder, strålande sol och varmt o gott. Vi var hungriga men inget i kylen som vi var sugna på så vi tog moppen till ett ställe som Sissi hade kört förbi en dag som hon tyckte såg mysigt ut och det var det verkligen. Fantastisk utsikt och go frukost med hyfsade priser. Recensioner kommer senare.

Mysigt ställe
Mysigt ställe

Lite fler selfiebilder blev det också

Selfiedags
Selfiedags

Efter gofrullen bar det iväg till favoritbeachen, Nai Harn Beach där vi svedde vårt bleknande skinn några timmar. Det var nog 3 veckor sedan sist men sååå mysigt. Vi denna årstiden när det blåser nordvästliga vindar är havet lugnt och inga höga vågor så livräddarna har en hyfsat lugn tillvaro.

 

“Alla är barn i början“

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.