Jösses, tequilarace!!

Hängde med mannen in till Phuket Town och Central i förra veckan och fick uträttat några småärende. En kaffe hann vi också med innan hans skola kallade så jag åkte med honom in till Patong och slog ihjäl några timmar där med bla lite fotmassage och en go iskaffe med en liiiiten chokladkaka till (jaaaa, jag vet…. onyttigt till tusen men ack så gott!!!).

Fikar och äter.....
Fikar och äter…..

Fredagen försvann….. kommer banne mig inte ihåg vad vi gjorde på dan mer än att mannen hade sin skola såklart….. Kvällen däremot kommer i alla fall jag ihåg….. (hihi, tror där e någon/några som inte minns riktigt allt….. ). Tog en tuk tuk tillsammans med grannarna i 9:an ner till Rawai och restaurang Baan Rimlay där vi käkade underbart gott och alldeles intill vattnet, mysigt! Sen introducerade vi dom i Sunshine bars festkväll….. Mötte upp Emmy där och lugnt och sansat till en början…. men oj! Säger bara: tequila e livsfarligt!!! Låter bilderna tala lite för sig själv…..

Sunshine bar med Zubis och Emmy
Sunshine bar med Zubis och Emmy
Sunshine bar med Zubis och Emmy 2
Sunshine bar med Zubis och Emmy

Men kul hade vi i alla fall!!! Tog en taxi hem strax efter midnatt och sen var herrarna i sällskapet sugna på en whisky….. och det brukar vara smart sådär mitt i natten….. Noop! Och det fick dom lida för dagen efter…. hihi Sov halva dan och tidig sänggång blev det allt! Så kan det gå!

Söndagen kom med strålande solsken och lite vindar men vi packade väskan och hoppade på moppen för en liten utflykt. Styrde hjulen mot Phuket town och vidare ut till Cape Panwa. Stannade vid Phuket Aquarium och tog en kaffe och glass innan vi moppade vidare till en liten strand där vi stannade några timmar. En fin strand med hyfsat fint vatten men i stort sett inga turister, så vill man ha lugn och ro är det ett perfekt ställe att åka till. Hyrde solstol (japp, kunde man där) och slappade riktigt under parasollet. Låg precis vid en restaurang och beställde vars en Chang där men OJ vad dyrt!! 120 baht/st!!! Alltså nästan 4 gånger så mycket som när vi köper dom i affären och dubbelt så mycket som på många andra restauranger! Så det blev bara en och inget mer där….. Mannen moppade istället iväg till en 7/11 och handlade mer dricka senare…. Synd att det är så…. Så istället för att vi kanske hade köpt två till och vatten och annan dricka  blev det inget alls….

Söndagsutlykt till Cape Panwa
Söndagsutlykt till Cape Panwa
Cape Panwa
Söndagsutlykt till Cape Panwa

På eftermiddagen lämnade vi beachen och körde in till stan där vi käkade på ett ställe som heter Mini Café och ska vara ett bra ställe. Mysigt och billigt men väldigt ointresserad personal tyvärr…… Först glömde dom bort oss så att vi inte fick beställa dricka och när vi väl beställt den fick vi på minna dom efter fem minuter om vi kunde få den….. Man kunde beställ olika storlekar på maten och mannen beställde standard och jag mini men tyvärr fick vi båda mini…. Och som sagt väldigt ointresserad personal så dit vet jag inte om vi går fler gånger…… tyvärr! 

Minicafé i Phuket Town och lyxbio på Central Festival
Minicafé i Phuket Town och lyxbio på Central Festival

Efter middagen fortsatte vi till Central Festival där vi tänkte att idag var det läge för lite bio. Och det fick bli lyxvarianten (som innebär ybersköna stolar, filt, dricka o popcorn och massa goa snacks i loungen innan bion börjar!). Vi såg filmen Steve Jobs och den var helt ok faktiskt, tyckte jag. 

”Travel when you´re are young and able.

Don´t worry about the money, just make it work.

Experience is far more valuable than money ever will be”

Sawadee!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.