200!!!!

Jösses, det glömde jag ju berätta!! Förra inlägget var nr 200!!!! Inte klokt vad tiden går! Det tyckte vi ju var värt att fira lite…. Eller ja, såhär i efterhand kan vi ju ha det som anledning i alla fall när mannen äntligen fick någon att dricka tequila med!! Alltid bra med lite medicin men den där drycken hoppar jag över numera…… Har några gånger tyckt det var liiiiite för gott så jag håller mig till annan medicin istället!

Tequilatime!
Tequilatime!

På lördagskvällen var det bestämt lite ”knyteparty” inne hos en av grannarna och jag gjorde för första gången ”som tam” (papayasallad här hemma)! Och vet ni, den blev faktiskt jättegod!!! Klapp på axeln minsann! Mannen meckade ihop lite grillspett som vi fick grillat på en grannes grill. Smarrigt värre! 

Hemmagjord papayasallad med grillspett
Hemmagjord papayasallad med grillspett
Lite party på området!
Lite party på området!

Några bucket fick vi ju såklart bjuda på och några spannar gick det allt åt….. En väldigt trevlig kväll blev det och efter lite nattlig skype med ena dottern samlade vi ihop våra benknotor och trillade in i bingen.

Dax för regnskydden att monteras
Dax för regnskydden att monteras

Hmmm, blev väckta lite i tidigaste laget för att vara en söndag men det var bestämt att dom skulle komma och montera upp våra regnskydd vi köpt och här vet jag inte riktigt om dom vet vad sovmorgon på söndagar är….. Klockan åtta var det bara att masa sig ur sängen och en timme senare var dom i full gång här. Ett par timmar tog det bara och så var dom på plats! Kanonskönt att kunna sitta ute även om det kommer störtskurar och blåst utan att vi blir alldeles blöta. För rätt ofta blåser det en hel del när det regnar och då kommer inte regnet uppifrån utan typ från sidan……  På eftermiddagen var det dax för mannen att lägga sig hos bambooman på Chalong Ink! Jag var hemma och grejade med datorn och efter ett tag konstaterade jag att jag nog blev lite gråhårig….. Grrrrr! Ibland undrar jag om man rent trög eller nåt…. Blä! Jaja, tur det är ny vecka och nya möjligheter! 

”When you feel like quitting.

Think about why you started”

Sawadee!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.