2 år….. och duktigt förälskade!!!!

Ja, det har det nu gått 2 år sen jag startade upp bloggen för vårt äventyr. Tiden går så himla fort! 2 år med en hel del gråa hår, idétorka, noll inspiration, skojigheter, glädje, ilska, kärlek, google, utflykter och med en massa foton (som jag tycker är det roligaste), texter, citat, ordspråk och en hel del mer! 2 år som ni har kunnat följa oss både i Thailand och i alla fall lite när vi varit i Sverige. Vi lever fortfarande i vårt äventyr och paradis vilket vi är enormt tacksamma för att vi har möjlighet till och vi älskar varenda dag! Skulle inte vilja byta ut det mot något annat i världen! Även om önskan att våra barn/barnbarn skulle befinna sig lite närmre oss såklart. Men saker och ting förändras och olika saker gör att jag känner att jag har gjort mitt i bloggvärlden (i alla fall för nu, sen vet man ju aldrig vad som händer i framtiden). Tacksam är jag också för alla som följt oss och läst och hoppas vi kunnat tipsa några inför sin kommande resa till Thailand. Kärlek till er alla!

Mitt sista inlägg här blir från vår jul & nyårsresa till Sihanoukville, Koh Rong Samloem och Siem Reap i Kambodja. Duktigt förälskade e jag/vi!!!! I Siem Reap!!!! (och övriga Kambodja men Siem Reap har vunnit våra hjärtan) Siem Reap är en stad vi fullkomligt föll handlöst för (vilket resulterat i att vi bokat till 2 extra nätter här!) och vi kommer absolut åka hit fler gånger! Dessa tre ställen vi nu besökt är verkligen helt fantastiska och jag rekommenderar er absolut att resa hit om ni har möjlighet! Dock har Kambodja lite att jobba på vad gäller sophantering (den är i stort sett obefintlig verkar det som), och service mot kunder/gäster – förutom i Siem Reap faktiskt. Men deras natur (bortsett från soporna då) är helt fantastisk och dom har helt underbara stränder!!!! Och för de som inte gillar jättevarmt som i Thailand är deras klimat lite mildare med svalare kvällar o nätter. O deras tuktuks är sååååå charmiga!

Carpe Diem!

 

sightseeing-i-siem-reap
Snabbsightseeing i Siem Reap
mot-sihanoukville
Mot Sihanoukville
otres-beach-sihanoukville-kambodja
Otres Beach Sihanoukville
julaftonsmys-pa-otres-beach
Julaftonsmys på Otres beach
julaftonskvall-2016-i-sihanoukville
Julaftonskväll 2016 i Sihanoukville
otripp-till-koh-rong-samloem
Ötripp till Koh Rong Samloem

 

paradiset
Paradiset!
lazy-beach
Lazy Beach Koh Rong Samloem
koh-rong-samloem
Koh Rong Samloem
oc-hotel-sweet-dreams-koh-rong-samloem
OC Hotel i Sihanoukville och Sweet Dreams Koh Rong Samloem
koh-rong-samloem-och-sihanoukville
Koh Rong Samloem och Sihanoukville
mot-siem-reap
Mot Siem Reap
le-zentao-sihanoukville-och-terrasse-des-elephants-i-siem-reap
Le Zentao Sihanoukville och Terrasse des Elephants i Siem Reap
siem-reap
Älskar Siem Reap!!!
siem-reap2
Siem Reap
nyarsafton-2016
Nyårsafton 2016
siem-reap-2017
Siem Reap 2017

 

Från oss i Siem Reap önskar vi er alla ett gott slut och att 2017 blir så fantastiskt som ni önskar och drömmer om! Vi lever bara en gång, här och nu!!!!

”In the end,

only three things matter:

How much you loved,

how greatly you lived,

and how gracefully you let go of things not meant for you”

                                                                                                  Buddha

 

Sawadee!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *